Duurzaamheidsdoemarkt | 17 april 2019

Om de vrijheid door te kunnen blijven geven, moeten we goed voor onze aarde zorgen en zuinig en duurzaam omgaan met de wereld om ons heen. Met ‘Ontdek de Wereld van Morgen’ proberen we onze allerkleinste festivalbezoekertjes bewust te maken en dat doen we niet alleen op 5 mei. Op woensdagmiddag 17 april 2019 organiseert Bevrijdingsfestival Overijssel een Duurzaamheidsdoemarkt.

Op deze markt geef ik allerlei tips & advies over hoe je je ecologische voetafdruk kan verkleinen en verkoop ik een aantal basisproducten die passen bij een duurzame leefstijl. Meer weten? Kom langs bij mijn kraam!

Kinderen en hun ouders zijn van harte welkom op het Assendorperplein om te ervaren dat duurzaamheid niet alleen belangrijk, maar ook leuk, spannend en creatief kan zijn! Op de markt kun je op een speelse manier kennis maken met het thema duurzaamheid in de vorm van workshops, spellen, proefjes en kraampjes met duurzame producten. Daarnaast kun je genieten van theater en lekker smullen van het duurzame eten.

locatie: Assendorperplein, Zwolle

tijd: 12.00 – 17.00 uur